Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Εικαστικής Έκθεσης, Τέχνη και Λόγος: Μια Σχέση Αμφίδρομη, την Δευτέρα 1 Απριλίου στα ΓΑΚ- Ιστορικό Αρχείο Μουσείο Ηπείρου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου. Στην έκθεση συμμετείχαν με δημιουργίες τους μαθητές και μαθήτριες από 31 Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού μας. 

Μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας, όλων των τάξεων, παρουσίασαν τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες, οι οποίες ήταν εμπνευσμένες από ποιήματα και λογοτεχνικά κείμενα. Το αποτέλεσμα αυτό ήταν μια συνεργασία των εκπαιδευτικών: Πέννυ Νουτσοπούλου (εικαστικός), Δημήτρη Νίκα (μουσικός) και Βασιλική Ανδρέου Καραμούτσιου (φιλόλογος).   Την ημέρα των εγκαινίων, ομάδα μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας, παρουσίασε μια Site Specific Performance με τίτλο: A poem just for you. Οι μαθητές - performers "σέρβιραν" τους καλεσμένους της έκθεσης ποιήματα καθόλη την διάρκεια των εγκαινίων, ενώ παράλληλα την εικαστική Performance συνόδευε το μουσικό σύνολο του σχολείου μας με υπέροχες μελωδίες.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους νεαρούς καλλιτέχνες του σχολείου μας  για την αξιόλογη συμμετοχή και παρουσία τους στην έκθεση, μας έκαναν πραγματικά πολύ υπερήφανους!